Marian Dybdahl Malling den 14-12-2015
    Snevejr

Assens Skole har som udgangspunkt altid åbent.

Der undervises i den udstrækning, det er muligt, og der vil altid være pasning/leg og lignende for de elever, der møder op på skolen.
    Det er forældrenes vurdering, om det er forsvarligt at sende børnene i skole.

Ved snevejr og isslag forventes det, at forældrene selv er opmærksomme på om Nordjyllands Trafikselskabs bus kører.
    Hvis Nordjyllands trafikselskab ikke kan køre, meddeles dette normalt i Nordjyllands Radio kl. 6.30 og 7.30. Se evt. på www.nordjyllandstrafikselskab.dk

Hvis bussen er forsinket mere end 15 min, bør eleverne gå hjem igen, da det er farligt at stå længe ude i stærk kulde. Sørg i øvrigt for, at børnene er klædt godt på, når de sendes ud i vinterkulden.
    Hvis vejene er ved at lukke, og skolen bliver nødvendigt at sende elever hjem, er det en god ide at have en aftale om, hvor børnene skal være i sådan en situation.

Marian Malling
    Viceskoleleder