Trivselsdag 2015

9. klasse afviklede trivselsdag for alle elever på Assens Skole!
Nyhed billede
D. 17/9 afholdt Assens Skole trivselsdag.
Trivselsdagen har til formål at sætte fokus på fællesskab og samarbejde og derigennem at styrke trivslen for alle børn samt at forebygge mobning.
Eleverne blev delt ind i hold på tværs af klasserne og arbejdede med forskellige udfordringer og samarbejdsøvelser i klasserne for at ryste holdene godt sammen. Bl.a. lavede hvert hold et navn og et slogan.
Efter fælles morgenmad i skolegården, skulle holdene rundt på hele skolens udeområde og løse forskellige samarbejdsopgaver, hvor de fik point i forhold til hvor gode de var til at samarbejde og hjælpe hinanden.
Eleverne fra 9.kl hjalp holdene igennem de forskellige poster, og alle elever viste gejst, teamspirit og godt humør. Efter fælles salatbar sluttede dagen af med bål og snobrød i skoven.

22-09-2015 MD

Forrige 10