9. klasses sidste skoledag 2016

Nyhed billede
9. klasse fejrede sidste skoledag fredag den 27. maj 2016.
Dagen startede med flotte udklædte 9. klasses elever, der var udstyret med vandpistoler og karameller, bød elever og voksne velkomne, når de mødte ind i skolegården. Da klokken ringede ind til 1.lektion kl. 7.45, var der morgenmad for 9. klasse og deres lærere. 9. klasse gik herefter rundt til alle klasser for at uddele flere karameller.
Efter 10-pausen havde 9. klasse forberedt underholdning i hallen for skolens elever og voksne. Her bød det bl.a. på dansekonkurrence, stoleleg, kåring af ”Årets…”. Herefter spillede 9. klasses elever fodboldkamp imod lærere og pædagoger, hvor resultatet i sidste minut endte 1-1, da eleverne scorede på straffespark.
Skolen vil gerne takke 9. klasses eleverne for en dejlig dag samt ønske held og lykke med de kommende mundtlige eksamener.

27-05-2016 MD

Forrige 10